Sukupuoli(suus)

Sukupuoli(suus)

13.8-2013- 4.10.2013

Ensin ajattelin lähteä kertomaan naiseuden ihanuudesta, mutta sitten päätin lähteä ilmiön tapaan rikkomaan rajoja. Lähestyn sukupuoli(suus) ilmiön töitä erilaisesta näkökulmastakin. Tutustuin tappaja naisiin ( en suosittele herkille) sekä miesten näkemyksiin naisesta. Teemat eivät ole nykyhetkistä vaan jo kaukaa menneisyydestä. Lukiessanne voitte pohtia millaisena miehet meitä naisia ovat ennen nähneet, vieläkö he näkevät meidät samoin? Jokainen tehköön asiasta omat johtopäätöksensä.

Matkan varrella on taas aiheet lisääntyneet ja niinpä tutustutan teidät vielä hullujen hallitsijoiden maailmaan. Kaikenlaisia ihmisiä sitä maata voikin hallita. Teemme pyrähdyksen myös motiivien ja motivaatioiden maailmaan. Oletko tullut ajatelleeksi kuinka attribuutiot vaikuttavat motiivaatioihimme? Tämän jälkeen ehkä tulet pohtimaan asiaa uudemman kerran. Myös pieni pyrähdys elämämme hallintaan eri kulmista katsottuna. Tätä tulen todennäköisesti vielä syventämään seuraavassa ilmiössä joidenkin aiheiden osalta.

Kun mielenterveys kerran tuli aiheeksi ja löysin artikkelin, jossa kerrottiin mielenterveysongelmista ja kuinka ne ovat, vai ovatkohan sittenkään, jakautuneet myös sukupuolisesti. Kummalla sukupuolella mikäkin mielenterveyshäiriö on yleisempää? Mielenterveys asiaa sivutaan myös Susannan kanssa yhteistyössä tehdyssä älykkyys tutkimuksessa. Onko älykkyys kaukana hulluudesta? Mielenterveyteen tutustutaan  myös menneisyydessä, joka on herkille myöskin järkyttävää lukemista ja tietoa. Itse yllätyin kuinka raakaa mielenterveydenhoito on joskus ollut.

Tiedottajissa tein haastattelua ja selvittelin seksuaalivähemmistön elämää yhteiskunnassa. Tässäkin huomataan kuinka samanlaisia ja silti kuitenkin erilaisia olemme.

Mukavia lukuhetkiä, sitä tässä ilmiössäni taas riittää. =)

Älykkyys osion löydät seuraavasta linkistä:

https://docs.google.com/document/d/13jzYaCYbnRLXpy8Qfo4t0yiMB0bsK0V7tsX_6EH_EsQ/edit

Tappaja naiset ( Ei herkille, raakaa luettavaa!)

Mitä miehet ovat tuumineet naisista?!

Kansojen hullut hallitsijat

Motivaatio ja motiivi

Mielenterveyshäiriöt sukupuolierolla

Mielenterveyshoito kauan aikaa sitten (Ei herkille!)

Elämänhallinta, ilo sekä onni, itsetunto, temperamentti, häpeä, syyllisyys, ujous, viha, liikunta, rentoutuminen, uni sekä lepo

Seksuaalivähemmistön elämää yhteiskunnassa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s